Over ons

Watch-itT wordt in samenwerking met Flowerwatch™ exclusief op de markt gebracht door de Van Dillewijn Group.

Van Dillewijn Group
Logo Van Dillewijn GroupDe Van Dillewijn Group is een internationale onderneming met vestigingen in diverse landen. Tot de Van Dillewijn Group behoren bedrijven als Dillewijn Zwapak, Dilpack Kenya, Basics & Trends, Vaselife International en Pyramide2day.
Het hoofdkantoor van Van Dillewijn Group is gevestigd te Aalsmeer in Nederland. Alle bedrijven worden hiervandaan aangestuurd, om zo onze klanten als bloemisten, kwekers, exporteurs, groothandels, retailketens over de hele wereld een ongeëvenaarde service te bieden.

Flowerwatch™
Watch-itT logoVerse bloemen en planten reizen de hele wereld over om van kweker naar consument te gaan.FlowerWatch is de expert om nieuwe ketenprocessen te ontwikkelen en bestaande processen te optimaliseren. In samenwerking met onze klanten ontwikkelden we bijvoorbeeld zeetransport in plaats van luchtvervoer en  slaagden we erin om het vaasleven te verlengen. We behaalden ook logistieke voordelen door de beladingsgraad te verhogen en handlingmomenten in de keten te minimaliseren.
Na het verbeteren van het ketenproces, implementeren en bedienen wij controle systemen die kunnen bevestigen dat wat in de winkel wordt verkocht daadwerkelijk 'vers van het veld' is.
FlowerWatch streeft er naar om iedere dag van het jaar de beste bloemen en planten door de beste supply chain te laten reizen.